Zsalugáter

Alumínium zsalugátereinket úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az esztétikai és funkcionális  igényeknek egyaránt. Biztonságot, tartósságot és technikai támogatást kínálunk Önnek.
Az alumínium zsalugáter számos megoldást kínál

Alumínium zsalugátereink számos megoldást kínálnak, függetlenül attól, hogy az épület modern vagy tradicionális jellegű. Modelljeink megfelelnek a legszigorúbb építészeti igényeknek is.

Ami a modern építészetet illeti, a falsíkon eltolható és harmonika zsalugáterek a közvetlenül a homlokzati szigetelésre vagy keret nélkül az ablakra is fel lehet szerelni.

A tradicionális megjelenésben az első helyet a rusztikus modellek kapják, vagyis a spaletta, kerettel felszerelve vagy anélkül közvetlenül a homlokzatraAz alumínium zsalugáterek több szerelési variációt kínálnak

Alumínium zsalugátereink több szerelési lehetőséget kínálnak. Megfelelő felület esetén a homlokzatra is felszerelhető. A kerettel ellátott zsalugáterek közvetlenül az ablakhoz felszerelhetők, anélkül, hogy hely maradna az ablak és a keret között. A keretes zsalugáterek több modelljében lehetséges függőleges vagy vízszintes mozgatású mobil rovarháló felszerelés. A keret nélküli modell, közvetlenül az ablakra szerelhető, függetlenül attól, hogy műanyag, fa vagy alumínium ablakról van szó.Zsanérok

Az alumínium zsalugáterek gyártása során kiváló minőségű zsanérokat és rusztikus zsanérokat használunk, amelyek kiemelkedőek a piacon, a kiváló korrózióvédelmük miatt.