S-65

SR S-65 kültéri alumínium zsalúzia

 


Az S-65 kültéri árnyékoló a kültéri lamellás árnyékolók csúcsa, mely a megjelenésének köszönhetően alkalmas családi házak és irodaépületek árnyékolására. A lamellák 6,5 cm szélesek és "S" formára vannak hajlítva. Zárt állapotban a lamellák teljesen zárt felületet képeznek. A lamella szélében végfutó gumitömítés van, ennek köszönhetően tovább javul a fényzárás, illetve a hővédelem . A Duo változat lehetővé teszi, hogy az árnyékoló felső és alsó része egymástól függetlenül más dőlésszöget zárjon be. Ez a megoldás kiválóan alkalmazható irodákon, konferenciatermeken, olyan helyiségekben, ahol fényre is szükség van, de szeretnénk, hogy a monitorok ne tükröződjenek. Az árnyékoló alumínium vezetősínnel gyártható. Az alumínium vezetősín javítja az árnyékoló stabilitását a széllel szemben, valamint támogatja a ház betörés elleni védelmét.

 

Előnyök:


ˇ    az alsó zárósín extrudált alumíniumból készül

ˇ    az S lamella elegáns, modern megjelenést biztosít

ˇ    nagyfokú árnyékolás

ˇ    kiemelkedő hővédelem

ˇ    külső zajok csökkentése

ˇ    DUO rendszer a tökéletes fényszabályzáshoz

ˇ    elektromos és kézi mozgatás

ˇ    garantált max. felület 24 m


A képen sárga láthatóAutomatikusan generált leírásVezetősínes megvezetés esetén a lamella széleibe egy speciálisan rögzített vezető tüske kerül beépítésre. Ezek a tüskék biztosítják a lamellák stabil rögzítését, növelik az árnyékoló széllel szembeni ellenállását. A tüske rendelhető PVC és fém kivitelben is. A lamella merevségét a szélein kialakított visszahengerlés biztosítja, úgy, hogy közben megőrzi a megfelelő rugalmasságot is. A lamellák emelését biztosító teflonszalag egy rendkívül erős, UV stabil kialakítás. Az emelő szalag a lamellákon kialakított furatokon keresztül fut végig és csatlakozik be a fejsínbe. Az emelés során a szalag hozzáérhet a furatokhoz, ezért cégünk egy speciális visszaperemezést alkalmaz, így biztosítva, hogy a szalag ne sérüljön.

Slim rendszer:
Lehetővé teszi gyűjtés során a lamellák egymáshoz képest történő eltolódását. Ennek köszönhetően a gyűjtési csomag jóval kedvezőbb. Az eltolódás során a lamellák egymásra tudnak feküdni, a merevítő hengerlés ellentétesen eltolódik.  
Alapszínek:


Egyedi színek:


Mérethatárok:

  • minimális szélesség: 600 mm
  • maximális szélesség: 6000 mm
  • maximális magasság: 4000 mm
  • hajtókarral mozgatható max. felület: 8 m2
  •       motorral mozgatható max. felület: 24 m2


Működtetés:
 
hajtókaros működtetés

 motoros működtetés

Szerelési módok: