BECKER redőnymotorok

Motorok, vezérlések  

A BECKER motorokkal jó döntést hoz! A BECKER termékekhez kizárólag szakkereskedéseken, partnereinken keresztül juthat hozzá. 
Ennek megvan az oka: Az Ön elégedettsége!

A BECKER redőnymozgató motorjaival Ön a piac legfejlettebb, legjobb minőséget képviselő motorjához juthat hozzá.

A BECKER csőmotorok legtöbbje a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Akadályérzékelés LE irányban:
Ha a redőny lefelé halad és akadálynak ütközik (pl.: virág cserép a párkányon), a csőmotor a beépített akadályérzékelésnek köszönhetően megáll, hogy elkerülje a redőny további károsodását.
A redőny FEL irányba történő mozgatásával az akadály eltávolítható.Extra érzékeny akadályérzékelés LE irányban:

Az ezzel a funkcióval ellátott csőmotorok akadályba ütközés esetén - függetlenül attól, hogy hol történik - szintén megállnak. Azonban a reakcióidő az akadályba ütközés és a motor megállása között lényegesen rövidebb. Bizonyos csőmotorok (pl. C PROF+) a redőnyt vissza is nyitják, ez lehetővé teszi, hogy a redőny szerkezete mentesüljön a terhelés alól, és az akadály egyszerűen eltávolítható legyen. Ön nem szeretne feltolásgátló szerkezetet használni? Nem probléma, - az extra érzékeny akadály érzékelés a BECKER-től külön speciális alkatrészek beépítése nélkül is működik!


Akadályok érzékelése FEL irányban:
Tudta, hogy hideg időben a redőny záróléce hozzáfagyhat a párkányhoz? Az ezzel a funkcióval ellátott csőmotorokkal ez nem jelenthet problémát. Amennyiben a motor szorulást, akadást érzékel, automatikusan kikapcsol, elkerülve a redőny károsodását. Bizonyos típusoknál a motor nem csak megáll, de azonnal vissza is engedi a redőnyt.
Lefagyás elleni védelem:
A redőny záróléce hideg téli időben a felső ponton is lefagyhat. Az ezzel a funkcióval ellátott csőmotorok képesek az ilyen jellegű befagyások elkerülésére azáltal, hogy képesek a redőnyt néhány milliméterrel a felső végállás előtt megállítani. Ezt a távolságot a motor képes automatikusan állandó értéken tartani, köszönhetően a ciklikus ellenőrzésnek. Például mikor a redőnypalást hossza változik hőtágulás következtében. Ily módon még két számjegyű negatív külső hőmérsékletek mellett is garantált a gond nélküli és hosszú élettartamú üzemeltetés.Biztonság feltolásgátlók használatával:
Feltolásgátlók használatakor a redőnymotor nagyobb erővel nyomja meg a redőnypalástot zárt állapotban, így a redőny sokkal nagyobb erővel szorul oda az ablakpárkányhoz. Ez lényegesen nehezebbé teszi a redőnyök felemelését, feltolását, és ezáltal a lakásba való bejutást. Ez egy különösen hasznos biztonsági funkció, mely a rövid téli napokon jön igazán jól. Az extra erővel lezárt redőnypalást lényegesen stabilabb és merevebb szerkezetű lesz, ráadásul a redőnypalást mozgása és remegése szeles időjárásban jól hallhatóan lecsökken, ami még nagyobb kényelmet biztosít a motoros redőnnyel felszerelt lakásban élőknek.


Finom megállítás felső végálláson:
Ha a redőnypalást egy kicsit is kilóg a tokjából amikor teljesen fel van húzva, az szeles időjárásban kellemetlen csattogó hangot hallathat. Annak érdekében, hogy ezt a zajosságot elkerüljük és egyben védjük a redőnypalástot és a redőnytokot is, az ezzel a funkcióval ellátott csőmotorjaink képesek a redőnypalást zárólécét finoman neki ütköztetni a redőnytokhoz, és ezáltal stabilan rögzíteni azt. A csendesség egyben garantálja a hosszú élettartamot is.Extra érzékeny akadály érzékelés visszanyitás funkcióval:
Amennyiben a redőnypalást lefelé haladva akadályba ütközik, az ezzel a funkcióval ellátott csőmotorok képesek megállítani a redőnyt, majd a terhelés csökkentése érdekében visszahúzni a palástot. Ily módon elkerülhető a redőny és a csőmotor károsodása, sok felesleges kiadástól mentve meg pénztárcáját.Kérésére kedvezményesen vállaljuk a kiválasztott, megrendelt termék helyszíni beépítését, telepítését.


11 db raktáron
Elektronikus végállású kapcsolós csőmotor
71 031 Ft
55 930 Ft +áfa
Akciós
15 db raktáron
Elektronikus végállású kapcsolós csőmotor
54 699 Ft 49 721 Ft
39 150 Ft +áfa
Akciós
21 db raktáron
Elektronikus végállású rádiós csőmotor
84 442 Ft 78 092 Ft
61 490 Ft +áfa
Akciós
17 db raktáron
Elektronikus végállású rádiós csőmotor
82 588 Ft 76 238 Ft
60 030 Ft +áfa
Új
19 db raktáron
Elektronikus végállású rádiós csőmotor, kétirányú kommunikációval
117 164 Ft 110 814 Ft
87 255 Ft +áfa
Akciós
18 db raktáron
Elektronikus végállású rádiós csőmotor
97 479 Ft 91 129 Ft
71 755 Ft +áfa
Akciós
3 db raktáron
Elektronikus végállású rádiós csőmotor
107 887 Ft 101 537 Ft
79 950 Ft +áfa
1