Emma
EMMA könyökkaros napellenző

Élvezze a nyár hangulatát és pihenjen az EMMA napellenző kellemes árnyékában. Az EMMA napellenző egy elegáns, lekerekített tokozott napellenző, alkalmas nyitott az időjárási viszonytagságoknak kitett helyeken. A tokozat esztétikai és egyben védő funkciót tölt be. Az anyag tökéletesen visszazáródik a tokozatba, így védve van a külső időjárás viszontagságaitól. A tartókonzolok lehetővé teszik a karok könnyű felszerelését, beállítását és a dőlési szög állítását . A tartókarokban lévő excenteres csavarok használatával a karok egy síkban központosíthatók.


Előnyök:

  • alkalmas teraszok, erkélyek alátámasztás nélküli árnyékolására

  • Dickson és Sattler szövetek széles választéka elérhető

  • zárt tokozat a ponyva védelme érdekében

  • esztétikus megjelenés

  • motorral is működtethető

  • időjárás érzékelő is telepíthető a rendszerhez Szövetek:

DICKSON napellenző szövetek


A napellenző szövetek speciális CLEANGARD felületkezeléssel rendelkeznek, amely a legmodernebb NPP (Nanotechnology Protection Process) szövetvédelmet alkalmazza. Ez a technológia maximális vízállóságot biztosít a szöveteknek, és hosszú távon védi a szövetet a víz és a szennyeződés ellen. Akár 95%-ban megszűri a napfényt és a hőt. A felhasznált SUNACRYL szál és az oldatfestett akril technológia garantálja a napellenző szövetek magas színtartósságát. A ponyvában felhasznált anyagok nem mérgezőek, így egészségbiztonságuk és környezetbarátságuk garantált. Garanciát vállalunk a penészedésállóságra és a szín tartósságára (min. 7/8 színtartósság ultraibolya sugárzás és rossz időjárási viszonyok után az NF ISO 105 B02 és NF EN ISO 105 B04 szabványok szerint) minden szín esetében 10 évig.


SATTLER napellenző szövetek

A szövetek speciális TEXgard felületkezelést kapnak, melyre a kiváló minőség és a hosszan tartó élettartam jellemző. Ez a technológia megakadályozza az öregedést, így az anyag sokkal tovább megőrzi megjelenését. Minden szál gondosan be van vonva ezzel a védőbevonattal. Az impregnálás megakadályozza a víz, a nedvesség és a szennyeződés behatolását, ezáltal elősegíti az öntisztító hatást. A piszkos vízcseppek így nem szívódnak be az anyagba, hanem a felületén maradnak és lefolynak. A kollekció minden szövete 100%-ban prémium akrilból készül. Az anyagok előállítása nem terheli a környezetet, és az ISO tanúsítási szabványok hatálya alá tartozik. A napellenző szövet megfelelő karbantartása esetén az alkalmazott technológiának köszönhetően védett lesz, és hosszú éveken át megőrzi modern megjelenését. A SATTLER szövetek kidolgozásukban kitűnnek, nagyon kellemes tapintásúak, a színek színtartók, magas UV védelemmel rendelkeznek, védenek mindenféle időjárástól és taszítják a szennyeződéseket. A SATTLER napellenzők összetételük és tulajdonságaik szerint három kategóriába sorolhatók.

Kategóriák:

ELEMENTS, LUMERA és LUMERA 3D. Az ELEMENTS kategóriába tartozó szövetek 100%-ban alap akrilszálból készülnek. Ez egyedi textilfelületet hoz létre minden ebbe a kategóriába tartozó szövet számára. A hozzáadott TEXgard technológiának köszönhetően a termék termékei olyan kiváló tulajdonságokat biztosítanak, mint az eső elleni védelem, a napfény és a szennyeződésekkel szembeni ellenállás. Az akril fonalnak köszönhetően a szövetek tiszták és vonzóak maradnak. Ebbe a kategóriába soroljuk a Design és Stripes kollekciókat.

A LUMERA kategóriába tartozó anyagok 66%-a bázikus akrilból és 33%-a CBA-ból vagy Clean Brilliant Acrylicből állnak. Ez egyharmad tiszta, kiváló minőségű akrilt jelent, amely simább és szilárdabb szövetfelületet biztosít, javítja az öntisztító hatást, a színek fényesebbek és tovább tartanak. A Landscape, Landscape Mini, Solids 1 és Solids 2 kollekciók tartoznak ebbe a kategóriába.

Az utolsó kategória a LUMERA 3D, ahol a szövetek 33%-a alap akrilból és 66%-a CBA-ból állnak. Az ebbe a csoportba tartozó szövetek 2x több tiszta és jó minőségű akrilt tartalmaznak, mint a LUMERA kategória szövetei. Ennek köszönhetően látványban és tapintásra is egyediek. A szövet finom szerkezete különleges fényeffektussal párosul. A Surface kollekció szöveteit a LUMERA kategóriába soroljuk.

                    

Dickson színminta:
Sattler színminta:
Működtetés:


 kézi működtetés

 motoros működtetés
Műszaki jellemzők: min. szélességhajtókarral 2,12 m; motorral 2,05 m
 max. szélesség 5 m
 max. kinyúlás 3 m
 rendelhető kar méretek1,5 m; 1,75 m; 2 m; 2,25 m; 2,5 m; 2,75 m; 3 m
 kar típusa könyökkaros, rugós feszítéssel
 dőlésszög 0°- 50°
 alapszín fehér RAL 9016 (egyedi RAL szín rendelhető)
 kisérő magassága 21 cm
 hajtókar hosszúsága 1,5 m; 1,8 m; 2,5 m
 védőtető
 tokozott kivitel
 beépítési mód homlokzat, mennyezet
 nyomtatható vászon rendelhető